Les teves creences no estan fetes de realitats, sinó més aviat és la teva realitat la que està feta de les teves creences

Richard Bandler

(co-creador de la PNL)

 

Que és la PNL?

La PNL és l'art i ciència de l'excel·lència personal.

És una forma de descobrir el teu geni personal i de treure a la llum el millor de tu i dels altres.

 

Cadascú viu la seva realitat única construïda per les seves pròpies impressions i experiències úniques a la vida. Actuem segons el que percebem. Ens hem creat el nostre model del món mitjançant els nostres propis mapes mentals.

És a dir, organitzem el que veiem, escoltem i sentim. Cada persona filtra el que li arriba del món exterior de forma diferent. És a dir, d'una experiència exactament igual viscuda per dues persones, cadascú la filtra i emmagatzema en la seva ment de forma diferent. Per tant les reaccions físiques i emocionals seran diferents.

Es creu que la major part del que fem ho fem de forma conscient, però la majoria de les nostres accions són de forma inconscient segons el mapa mental que ens hem creat.

La PNL (Programació neurolingüística) mitjançant senzilles tècniques i exercicis treballa per modificar aquests mapes mentals. Aconseguint derrocar totes les creences limitants que tenim en la nostra ment. Podent per tant avançar i aconseguir el nostre objectius.

 

La PNL t'ajuda a acabar amb tots els Murs, pors, buits, ansietats, creences limitants, ancoratges negatius i altres obstacles imposats per tu mateix o per patrons imposats des de la infància.

 

Si tens qualsevol dubte sobre la utilització de PNLen el procés de Coaching posa't en contacte amb mi.

 
 

Programación neurolingüistica PNL