"Estava davant d'un vampir d'emocions,
Em xuclava l'energia, la vida.

Jo no podia fer res, no podia avançar,
i això m'irritava d'una forma desmesurada.

Jo no tenia la culpa, era ella,
les seves criticàs, la seva negativitat,
em feia perdre les ganes i la força.
Les seves odioses excuses,
estava contagiada de la seva rabia.

Avui he trencat el mirall en el qual em mirava,
jo no vull ser aquell reflexe, ni per mi ni per ningú."

 

Es parla molt de si estàs rodejat de persones tòxiques i de la necessitat d'allunyar-te d'ellas, ja que poden influir negativament en el teu estat d'ànim i per tant, a la teva vida.

Una persona tòxica pot provocar-te estrès, tristesa i fins i tot allunyar-te d'aconseguir els teus objectius.

Fan que a poc a poc comencis a veure la vida igual que ells, de forma negativa i entres en una espiral de crítiques i queixes.

Són vampirs emocionals que van xuclant tota l'energia.

Però ara bé, t'has preguntat si la persona tòxica ets precisament tu?

I si ets tu el que estàs perjudicant la gent que tens al voltant i evidentment a tu mateix?

Pot ser que ni tu t'hagis donat conte i que la gent que t'envolta no s´atreveixi a dir-te res, precisament pels teus canvis d'humor i la dura resposta que poden rebre per part teva.

Però no estaria de més que fessis una parada al camí, una reflexió d'uns minuts per veure fins a quin punt estàs influint negativament a la teva vida i a la dels altres.

 

Vols seguir sent el teu propi mur o fem la reflexió?

 

Persona tòxica

 

Aquí van les 10 coses que has d'observar en el teu comportament:

 

 • Ets Egocèntrica?, parles sempre de tu mateixa, sense parar atenció a les persones i les necessitats de qui tens al volta'n. Si t'expliquen quelcom finalment sempre acabaràs enllaçant i parlant de tu sense donar importància al que t'han explicat.
   
 • Ets pessimista? Sempre parles en negatiu i la majoria del que surt per la teva boca és una queixa o una crítica no constructiva.
   
 • Tot són problemes? Et costa enfocar-te en buscar solucions de com arreglar una situació. En canvi d'això faràs un lllistat dels perquè NO es pot solucionar. O el que podria ser el mateix, sempre toooot són excuses.
   
 • Ets una víctima constant? T'encanta posar-te en el paper de víctima, els altres sempre tenen la culpa i no t'entenen. És a més una manera de ser el centre d'atenció.
   
 • Ets envejosa? Et costa molt alegrar-te quan els altres aconsegueixen alguna cosa bona i de fet, en què no ho reconeixeràs mai, fins i tot sents cert plaer si alguna coseta li surt malament a un altre.
   
 • No ets feliç? La teva manera de pensar, sempre negativa, sempre irritada, no et deixa viure tranquil·la.
   
 • No intentes res?, molt sovint ni tan sols saps quins són els teus objectius i clar, en què els tinguis, segur tens una llista de problemes i excuses. Alguna que altre vegada has col·laborat en treure-li del cap una meta a algun familiar i amic pel simple fet de tenir por que ells ho puguin aconseguir i tu no.
   
 • Rumors? Ajudes a fer córrer rumors que ni tan sols t'han confirmat i moltes vegades ho fas jutjant a les persones sense tenir la informació necessària.
   
 • Ets manipuladora?, sols ser manipuladora i absorbent en les teves relacions de parella o amics.
   
 • Ciclotímica? Tens canvis d'humor massa sovint. No podem dir que siguis Bipolar, però a vegades ho sembles.

 

No t'espantis. No vol dir que ho hagis de tenir tot, i ni molt menys que siguis una mala persona. Potser una mala experiència a la vida, o la mateixa apatia t'ha portat sense que siguis conscient en aquest estat.

Però mai és tard per començar a agafar consciència del que les teves actituds estan provoca'n en els altres i de la barrera tan gran que t'estàs posant per ser feliç i aconseguir les teves metes.

Fes una reflexió tu mateixa, analitza els 10 punts, mira en què pots millorar.

 

Somriu, riu, viu.

 

 

 

Ets un vampir emocional? 10 reflexions per fer
Etiquetado en:            

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

dieciseis − Diez =