Programación neurolingüistica PNL

Aquesta és una secció difícil. Mai vaig pensar que costaria tant parlar sobre un mateix. Hauria de ser fàcil explicar qui ets.

“Em dic Anayda, sóc, madre, filla, germana, companya, amiga…

Life coach i coach de negocis amb tècniques de PNL…”

 

Però aquí em quedo travada. Per això crec que és millor escriure sobre el que sento o penso i no el que sóc.

 

Penso que és possible ser feliç, però que únicament ho serem si estem disposats a ser-ho. I no és una frase de l'estil "si ho desitges de debò l'univers girarà perquè el teu el somni…". No, va molt més enllà.

Hem de ser valents, prendre les nostres pròpies decisions, estar disposats a prendre les regnes de la nostra vida, a evolucionar i assumir que les coses canvien al nostre al voltant.

Atrevir-nos a veure el món i les persones que ens envolten de forma diferent. Ser conseqüents amb els nostres actes i responsabilitzar-nos d'ells…

 

I ara si, crec que estic preparada per explicar qui sóc, tornem a començar:

 

Em dic Anayda, vaig néixer a Barcelona l'any 1981, sóc dona, mare, filla, companya, néta, amiga… professionalment vinc del Màrqueting digital, però sempre tenia la sensació que no estava en el lloc on volia estar. O dit d'una altra manera, creia que no era el lloc on més podia ajudar.

Al final vaig decidir ser valenta i començar d'una vegada per sempre a prendre les meves pròpies decisions i sobretot ser conseqüent amb el que sempre he sentit.

Així que amb la meva filla pràcticament ressent nascuda i la paciència del meu company de vida vaig començar a estudiar i aprofundir en tècniques de PNL, Gestalt, coaching, eneagrama de la personalitat… (Al final pots veure les certificacions i estudis)

Ara ja puc dir que estic en el meu lloc, en el qual em fa feliç estar i en el qual sento que estic fent allò que se'm dóna bé. He passat de detestar el so del despertador a aixecar-me contenta sabent que m'agrada el que faig i en qui m'he convertit.

 

 

Si vols saber una miqueta més sobre mi…

Coses que m'apassionen:

 • La naturalesa, la terra mullada, els arbres, respirar l'aire net, passejar sigui a peu, en bici o a cavall pels camins.
 • La vida en un poble. Parlar amb la gent. Saludar pel carrer, saber que em coneixen i els conec encara que mai hem parlat. Els sons del poble, el mercat, el parc…
 • La meva gran família. Cadascun d'ells, els meus pares, germans, nebots i alguns que encara que no siguin de sang pel camí els he anat afegint.
 • La meva petita família i la meva llar. La meva parella o company de vida, la seva forma de viure la vida tan semblant i oposada a la meva.
 • La nostra nena, la meva princesa Spiderman a la qual adoro. Gaudir de la seva energia. Aprendre d'ella. Participar en la seva vida, saber que em té, pensar com educar-la sense espatllar la seva essència pel camí.
 • Aprendre, aprendre, aprendre, aprendre i utilitzar l'après per poder ajudar encara que sigui aportant un granet de sorra en la vida dels altres.​

 

Certificacions i estudis:

 • Certificació Internacional en Coaching amb PNL
 • Master Coach de negocis amb PNL
   
 • Hipnosi Ericksoniana. Institut de Coaching i PNL Anna Flores 
 • Curs superior Universitari en Psicología infantil i adolescent. 
 • Llibres i més llibres. I converses, moltes converses amb tothom. Per ajudar als altres primer haig d'aprendre d'ells.